Logo

Couscoussalat med rejer, ærter og safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Couscoussalat med rejer, ærter og safran

Tilbehør eller buffet

400 g couscous
6 dl kogende vand
2 tsk salt
1 tsk safran
1 bdt purløg
1 gul peberfrugt
100 g pillede kinarejer
1 spsk olivenolie
300 g blancherede ærter
300 g cherrytomater

Marinade:
½ dl sherryvineddike
½ dl olivenolie
3 finthakkede skalotteløg
2 tsk knuste korianderfrø


Kom safran og salt i kogende vand og kog 3 min.

Hæld det over couscousen, dæk den til og stil den til afkøling.


Snit purløg og peberfrugter fint.

Skær rejerne i strimler og svits dem kort i olien - gerne sammen med noget eksotisk.

Bland alle ingredienser til marinaden.

Rod op i den afkølede couscous med en gaffel og bland marinaden i.

Vend grønsager og rejer i couscous og pynt med både af cherrytomater.

 

Grønsager pr. person: ca. 100 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her