Logo

Appelsintrøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g god mørk chokolade
1 dl piskefløde
50 g smør
fintreven skal af 1 appelsin
½ dl Grand Marnier
 
Bræk chokolade i stykker og smelt dem sammen med fløden i en
tykbundet gryde.
Rør forsigtigt i det, når chokoladen begynder at smelte.
Tilsæt smørret i små klumper og rør, til det er smeltet.
Tag skålen fra varmen.
Tilsæt appelsinskal og Grand Marnier og afkøl blandingen.
Stil det køligt, gerne natten over.
Form blandingen til aflange kugler og tril dem i chokoladekrymmel.
Opbevar trøflerne i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her