Logo

Sprængt oksebryst med bouillonkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprængt oksebryst med bouillonkartofler

1 kg sprængt oksebryst

1 suppevisk

1 løg

3 hele nelliker

1 gulerod

1 lille laurbærblad

600 g kartofler

klippet persille

smør

Tilbehør: rugbrød, rørt smør, tilsat reven peberrod

*

Over hæld kødet med så meget kogende vand, at det akkurat dækker.

Bring det i kog og skum.

Læg suppevisk og nellikespækket løg samt gulerod og laurbærblad i gryden og lad det koge sagte i ca. 2 timer - eller til benene nemt kan trækkes ud.

Tag kødet op og si suppen over i en anden gryde.

Læg de skrællede kartofler heri og kog dem møre.

Læg det udskivede kød på et fad over kartoflerne, så det holdes varmt.

Drys den færdige ret med persille og dryp med smeltet smør.

Server rugbrød og rørt smør, tilsat reven peberrod, til retten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her