It's tea time - pandekager med jordbær smager vidunderligt til te.
Pandekagefyld med hindbær eller blåbær smager også dejligt - eller med mango eller kiwi for dem, der kan lide det eksotiske.
Ide til lækkert mellemmåltid
2 tsk solsikkeolie
3 spsk letmælk
1 knsp havsalt
1 æggeblomme,
1 spsk hvedemel
125 g jordbær
flydende sødemiddel
1 tsk hakkede pistacienødder
75 g kvark
1 tsk sukkerfri marmelade
jordbær
*
A. Rør 1 tsk olie, mælk, salt, æggeblomme og mel sammen, hæld det gennem en si og lad dejen hvile i 20 min.
B. Skyl jordbærrene og skær dem i små stykker.
Sød dem og drys pistacienødder over.
Rør kvark og marmelade sammen.
C. Varm resten af olien op på en pande og bag en pandekage.
D. Smør kvarkblandingen på og rul pandekagen sammen.
Server jordbærrene til.
Se også: Pandekager med pærefyld og chokolade
Pr portion 1464/352 kJ/kcal. 17 g protein. 18 g fedt. 23 g kulhydrat. 3 g fibre.