Kalvekoteletter Ronaldo
4 store kalvekoteletter
3 spsk (oliven)olie
1½ spsk estragoneddike
2 fed knust hvidløg
¼ tsk friskkværnet peber
salt
4 spsk rasp
1 tsk rosenpaprika
smør
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk finhakkede oliven
Tilbehør: kogte kartofler, smørdampet spinat
*
Bank koteletterne noget ud med hånden og læg dem side om side i et fad.
Rør eller ryst olien sammen med estragoneddike, knust hvidløg, peber og salt.
Hæld marinaden over koteletterne og lad dem trække i 3-4 timer - vend dem nu og da.
Sigt rasp og rosenpaprika sammen og vend koteletterne heri.
Steg dem ca. 3 minutter på hver side i rigeligt brunet smør.
Rør imens 3-4 spsk smør sammen med tomatpuré og hakkede oliven og server det til koteletterne sammen med kogte kartofler og smørdampet spinat.
Hindbærroulade
2 æg
1 æggehvide
75 g sukker
35 g kartoffelmel
1½ tsk bagepulver
2,5 dl piskefløde
250 g hindbær
flormelis
*
Pisk æg, æggehvide og sukker grundigt sammen og sigt kartoffelmel og bagepulver i.
Rør dejen sammen og bred den ud i en velsmurt rouladeform eller lille bradepande.
Bag den 5 minutter ved 225°C og vend den straks ud på sukkerdrysset papir.
Lad kagen blive helt kold.
Pisk fløden stiv og bred den på kagen.
Drys med de godt afdryppede hindbær og rul kagen sammen.
Læg rouladen med sammenføjningen nedad på serveringsfadet og sigt lidt flormelis over.