Logo

Rodfrugtspaghetti med kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rodfrugtspaghetti med kødsauce

 

Masser af rodfrugter og grønsager erstatter den sædvanlige pasta til kødsaucen sundt og godt. Et sikkert hit.

4 personer. Arbejdstid: 45 min. Stege/kogetid. ca. 30 min. Kødsaucen er fryseegnet

 

#

Kødsauce:

400 g hakket oksekød

1 spsk olie

1 løg

2 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater

1 spsk konc. tomatpuré

2-4 dl vand

1 tsk oregano

salt og peber

 

Rodfrugtspaghetti:

750 g blandede rodfrugter: gulerod, pastinak, rødbede og persillerod

2 store kartofler

1 porre

1 forårsløg

1 rød snackpeberfrugt

1 gul snackpeberfrugt

½ squash

2 spsk olie

1 tsk tørret timian

salt og peber

 

Tilbehør: friskrevet parmesanost

*

 

Brun kødet i en varm stegegryde med olie.

Tilsæt finthakket løg og hvidløg, og steg under omrøring i et par min.

Tilsæt tomater, tomatpuré, vand, oregano, salt og peber, og lad saucen simre i mindst 20 min.

 

Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i tynde strimler.

Skyl, og rens resten af grønsagerne, og skær dem i strimler på samme tykkelse.

 

Varm olien i en stor stegegryde, og steg først rodfrugterne og kartoflerne sprøde ved middelvarme i ca. 10 min. under omrøring.

Krydr med salt og peber.

 

Steg derefter resten af grønsagerne ved hård varme i nogle min. under omrøring.

Krydr med timian.

Vend alle grønsagerne sammen.

Hæld varm kødsauce over, og drys med parmesanost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her