Logo

Mørbrad med sennep-estragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinemørbrad
dijonsennep
estragon
smør til stegning

Sauve:
1 spsk frisk hakket estragon eller 1 tsk tørret
¼ - ½ liter piskefløde

Mørbrad skæres i små skiver, der bankes flade. De smøres med dijonsennep på den ene side, og drysses med estragon. Læg dem på panden med sennepen nedad og brun dem.
Imens smøres sennep og drysses estragon på den side der vender opad. Vend skiverne og brun dem. Tag dem op, læg dem i et idfast fad, kog panden af med piskefløde, og hæld det over skiverne i fadet. Sæt det hele i ovnen ca 15 minutter ved 175ºC.
Serveres med ris, prøv fx en blanding af vilde ris og parboiled ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her