Logo

Kylling med stuvede kartofler, ingefær, hvidløg og stjerneanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinger
sesamolie
2 løg
20 nye kartofler
6 spsk revet ingefær
80 ml. tamari (en type soya)
6-8 stjerneanis
8-10 fed hvidløg - pillede men hele
rosmarin
1 l. bouillon
salt, peber
 
Svits løg og kom dem over i en gryde.
Svits de 4 stykker ½ kylling og kom dem i gryden.
Kom resten i undtagen rosmarin og stjerneanis.
Bring til kogepunktet.
Lad simre en halv time tilsæt rosmarin og anis.
Lad simre yderligere ½ time.
Skum evt. et par gange mens det koger.
Server gerne med rødbedesalat til, og evt. med et par citronbåde ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her