125 gram kyllingefilet
Marinade:
½ stilk citrongræs
1 fed knust hvidløg
½ tsk sambal oelek
2 tsk citronsaft
1 tsk fiskesauce
2 tsk olie
Desuden anvendes:
2-3 forårsløg
75 gram champignon
2 spsk ketchup
2 spsk cashewnødder
Skær kyllingekødet i strimler.
Bland finthakket citrongræs, knust hvidløg, sambal oelek, citronsaft,
fiskesauce og olie. Kom kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time.
Kom olie i en wok, og varm det godt op.
Svits kødet 2 - 3 minutter, under konstant omrøring.
Snit forårsløg i tynde skiver. Gem nogle pæne toppe til pynt.
Skær champignon i kvarte.
Tilsæt grønsager, og nødder og lad retten stege endnu nogle minutter.
Smag til med ketchup og fiskesauce.