Logo

Kylling med svampe og citrongræs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 gram kyllingefilet
 
Marinade:
½ stilk citrongræs
1 fed knust hvidløg
½ tsk sambal oelek
2 tsk citronsaft
1 tsk fiskesauce
2 tsk olie
 
Desuden anvendes:
2-3 forårsløg
75 gram champignon
2 spsk ketchup
2 spsk cashewnødder
 
Skær kyllingekødet i strimler.
Bland finthakket citrongræs, knust hvidløg, sambal oelek, citronsaft,
fiskesauce og olie. Kom kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time.
Kom olie i en wok, og varm det godt op.
Svits kødet 2 - 3 minutter, under konstant omrøring.
Snit forårsløg i tynde skiver. Gem nogle pæne toppe til pynt.
Skær champignon i kvarte.
Tilsæt grønsager, og nødder og lad retten stege endnu nogle minutter.
Smag til med ketchup og fiskesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her