500 gram kyllingekød uden ben
Til marinaden:
2 spsk japansk sojasauce
2 spsk sake eller tør sherry
1 tsk friskrevet ingefærrod
Desuden:
1 lille rød og grøn peberfrugt
2 spsk Maizenamel
jordnøddeolie til friture
Til dejen:
2 æggehvider
2 spsk Maizenamel
salt
Snit kødet i ca. 3 cm store tern.
Bland ingredienserne til marinaden sammen, og lad kødet trække deri i 20
minutter.
Halver peberfrugterne.
Fjern frøene, og udstik stjerner med en stjerneform.
Til dejen:
Pisk æggehviderne halvstive.
Rør forsigtigt Maizenamel og lidt salt i med et piskeris.
Lad kødet dryppe af, dup det tørt, og vend det i Maizenamel.
Opvarm rigeligt olie til 160ºC i en stor gryde.
Frituresteg peberstjernerne deri i ca. ½ minut, og lad dem dryppe af på køkkenpapir.
Vend kødstykkerne i dejen og steg dem portionsvis i olien i 4 minutter.
Lad dem dryppe af på køkkenpapir og anret dem sammen med stjerner
udskåret af peberfrugt.