Logo

Friturestegt skrubbe med Costelloise-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Olivenolie
Æg
Citronsaft
Salt
Cayennepeber
Basilikumblade
Skrubber
Hvedemel
Rasp
Fritureolie
 
Hæld olivenolie i en gryde og varm den langsomt op.
Kom et par æggeblommer i en skål og tilsæt saften fra ½ citron og en
½ dl vand og pisk det godt.
Sæt skålen med æggemassen i en gryde med kogende vand og pisk til det bliver cremet. Det tager et par minutter.
Tag gryden af varmen og tilsæt olivenolien under omrøring.
Tilsæt mere og mere olie indtil saucen bliver let og luftig.
Krydr med salt, cayennepeber og friskrevne basilikumblade.
 
Krydr skrubberne med salt og vend dem i hvedemel.
Pisk et par æg sammen i en skål og vend fileterne i massen.
Vend dem til sidst i rasp og kom dem forsigtigt ned i den kogende olie.
Kom tre ned ad gangen og lad dem blive i 1-1 ½ minut.
Anret skrubberne på tallerkener med en god portion sauce og pynt med en
kvist basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her