Logo

Friturestegte fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20-25 kvarte rødspættefileter
2 pk. palmin
 
Dej:
250 g hvedemel
4 spsk olie
4 dl øl
1 tsk salt
4 stift piskede æggehvider
 
Det hele til dejen, undtaget æggehvider blandes godt sammen og stilles 1 time på køl.  Derefter blandes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.
Smelt palminen i en tyk bundet gryde.
Dyp fisken forsigtigt i dejen (skal dækkes helt af dej), kom dem forsigtigt i gryden, 3-4 ad gangen.
Brun dem ca 2 min på hver side til de er gyldne.
Tag dem op, læg dem på en bradepande, og kom dem i ovnen.
Vigtigt (lågen skal stå på klem, må ikke lukkes da de bliver bløde).
Tilbehør: Kartofler - bønner - gulerødder - skalotteløg - beanaissauce

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her