500 g tomater
450 g spinat
2 fed hvidløg
5 spsk smør
1 spsk paprika, edelsüss
1 tsk gurkemeje
1 tsk spidskommen
1 ½ dl fiskefond
800 g rødfiskefilet
2 økologiske citroner
salt og peber
½ bdt. frisk persille, hakket
100 g mandelflager
Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, kerner og stilkfæste, og skær frugtkødet i tern. Gør spinaten i stand, og hak den fint. Pil, og hak hvidløgene.
Varm smørret op i en tagine og svits hvidløgene heri sammen med krydderierne.
Tilsæt tomattern og spinat, hæld fiskefonden ved, og lad det hele simre i ca. 15 min.
Skær fisken i passende bidder.
Skyl citronen i varmt vand, og skær den i kvarter.
Kom fiskebidderne og citronen ned til tomaterne i taginen, og lad det simre under låg i ca. 20 min. Smag den færdige fisketagine til, og server den pyntet med persille og mandelflager.