Farven på den færdige drik afhænger helt af, hvilken type melon du bruger. Vandmelon gør drinken lyserød, Charentalmelon gør den orange og Galiamelon farver den grøn.
Til een 1,75 literkande, nok til ca. 8 glas
13 limefrugter
450 g skrællet frisk melonkød fra for eksempel en vand-, Charental- eller Galiamelon, renset for kerner
100 g strøsukker
2 bakker knuste isterninger (ca. 750 g)
kold danskvand
Halver 1 lime og snit den i meget tynde skiver.
Sæt dem til side. Riv skrællen fra 2 andre limefrugter fint og pres al saften ud af alle 12 limefrugter.
Kom den fintrevne limeskræl, limesaften og melonkødet i en blender og blend til massen er dejlig jævn.
Kom de knuste isterninger i en afkølet glaskande (1,75 liter), hæld lime- og melonlimonaden over og fyld op med danskvand. Tilsæt limeskiverne, rør hurtigt rundt i blandingen og server.
Drink tips: Tilsæt et stænk Midori, en likør med limesmag, i hvert glas eller tilsæt et mål hvid rom i hvert glas.