600 g kogt eller stegt oksekød
5 løg
150 g bacontern
1200 g kogte kartofler
100 g smør
4 æg
Rist baconen sprød på en tør pande og læg dem på fedtsugende papir.
Skær løgene i ringe og kog dem klare i baconfedt.
Når de har taget en anelse farve, kommes smørret på.
Lad det blive godt varmt, inden kartoffelstykkerne blandes imellem.
Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelstykkerne er gyldne, rør af og til.
Skær kødet i terninger og tilsæt det, vend godt rundt og skru ned.
Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet.
Tag biksemaden over på et varmt fad, men lad fedtstoffet blive på panden.
Slå æggene ud på panden og steg dem.
Garner biskemaden med æggene og drys med baconstykkerne.
Serveres med syltede rødbeder og evt et stykke godt rugbrød.