Logo

Biksemad over bål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Biksemad laves traditionelt hjemme i køkkenet på en stegepande. Retten kan dog sagtens nydes i naturen. Gerne med det typiske tilbehør i form af spejlæg, rødbeder og godt rugbrød.

 

 

1000 kg kød eller pålægsrester
1200 g kogte kartofler
800 g hakkede løg
margarine/olie
engelsk sauce eller HP-sauce
salt
peber

Løgene steges gyldne på panden, kødet skæres i terninger og tilsættes sammen med de skivede kartofler.
Det hele varmes godt igennem og krydres med salt, peber samt evt. HP- eller engelsk sauce.
Spejlæg, rødbeder og rugbrød serveres til.
Ud i naturen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her