Logo

Bambusskud med lucernespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bambusskud er sprøde og med en nøddeagtig smag. De er udbredt i det asiatiske køkken. Herhjemme forhandles bambusskud ofte på dåse. Udover bambus er der også hoisinsauce lucernespirer og rejepasta.

 

 

500 g bambusskud

røde og grønne peber­frugter, 2 af hver

1 kvist koriander

4 spsk vegetabilsk olie

100 g lucernespirer

1 spsk rejepasta

2 spsk hoisinsauce

 

Skær bambusskuddene i skiver på skrå, skyl peberfrugterne, gør dem i stand, udkern dem, og skær dem i strimler.

Skyl korianderen, slyng den tør, pluk bladene af og snit dem fint.

Varm olien op i wokken.

Svits hurtigt strimler af peberfrugt heri og til­sæt så bambusskuddene.

Tilsæt rejepasta og hoisinsauce, bland det hele, og steg videre.

Vend til sidst lucernespirerne i, sauter dem et øjeblik, og server drys­set med korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her