Logo

Bami Goreng med skinkeschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bami Goreng er oprindelig en indonesisk nudelret, der kan laves på utallige måder. Her bliver retten lavet med skinkesnitzel, ægnudler og krydderier.

 

2 plader ægnudler
200 g skinkeschnitzel
200 g bønnespirer
1 porre
1 gulerod
1 fed hvidløg
½ tsk spidskommen
2 spsk Katjap Manis
1 knsp. Sambal Oelek
2 spsk olie

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i
meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe.
Varm olie op i en wok eller stegegryde.
Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter.
Tilsæt porre, svits i 2 minutter.
Smag til med ketjap manis og sambal oelek.
Kom bønnespirer og nudler i, varm retten godt igennem og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her