1 fersk kylling ca. 1300 g
100 g champignon
100 g bambusskud
100 g soya
50 g sukker
50 g risvin
20 g hakket porrer og ingefær.
æggehvide af 2 æg
kartoffelmel
hvedemel
Kødet skæres fra kyllingen og skæres i små firkantede stykker.
Hvedemel og lidt salt og peber blandes sammen.
Kyllingestykkerne vendes i æggehviden og melblandingen.
Herefter steges stykkerne i olie (friture) på ca. 175°C i et par minutter.
Champignonerne skæres i kvarte og frituresteges sammen med bambuskødet på samme måde som kyllingestykkerne.
Herefter steges kylling, champignon og bambuskød på panden i lidt olie sammen med soya sauce, risvin, hakket porrer og ingefær, salt og peber.
Lad det simre i i ca. 5 minutter.
Derefter jævnes med lidt kartoffelmel og vand.
Det hele lægges i et bambusrør og sættes i ovnen ved ca. 175°C i omkring 30 minutter, eller indtil man kan dufte bambussen.
Retten serveres i bambusrøret med kinesiske ris.