Logo

Fyldte konkylier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

32 pasta konkylier
2 liter vand
2 tsk salt
½ tsk olie

fyld 1 (rødt):
75 g naturel flødeost
1 spsk tomatpure
50 g kaviar(rød eller ufarvet)
½ tsk edelsuss paprika
pynt: Kaviar

fyld 2 (grønt):
1 hver avocado
1 spsk finthakket persille
½ spsk purløg
1 spsk citronsaft
½ dl cremefraiche/ymer
pynt: Purløg

fyld 3 (gult):
145 g tun i vand
1 hver hårdkogt æg
1 tsk mild karry
½ tsk gurkemeje
½ tsk citronsaft
1 dl cremefraiche/ymer
pynt: Karry

fyld 4 (hvidt):
75 g naturel flødeost
25 g forårsløg
50 g skinke i små tern
1 spsk mælk
frisk kværnet persille
pynt: Forårløg

Konkylierne kommes i spilkogende vand i 12-15 min. Kommes forsigtigt op i en sigte til afdrypning og lægges på et viskestykke med den åbne side nedad. Hver fyldmængde passer til 8 konkylier. De 4 slags fyld røres smmen i hver sin skål og fyldes i de afkølede konkylier. Anrettes på et stort fad og pyntes. Serveres evt sammen med grissini. Til forret passer portionen til 8 pers. Konkylierne anrettes på små tallerkner med strimlet salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her