4 personer. Trykkoger: 5 min. - alm. pande: 15 min.
# Ingredienser
4 svinekoteletter, 2 ½ cm tykke
4-8 skiver skinke eller bacon i tern
100 g ost, i tern
50 g smør/margarine
salt, peber
½ tsk salvie
evt. vand eller hvidvin
3 dl fløde
1 dl tomatpuré
evt. meljævning
* Tilberedning
Skær en dyb lomme i hver kotelet.
Bland skinke eller bacontern med osten, fyld det i koteletlommerne og luk med kødnåle.
Brun hurtigt koteletterne i fedtstoffet på den ene side vend dem.
Krydr med salt, peber og salvie.
Tilsæt vand eller hvidvin.
Luk gryden og hold trykket 5 minutter - afkøl hurtigt.
Anret koteletterne på et varmt fad.
Kog stegeskyen af med fløde og tomatpure.
Jævn evt. saucen og hæld den i sauceskål.
Server koteletterne med små kogte kartofler eller kogte grønsager.