Logo

Sejfilet med citron og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sejfileter
1 tomat
1 citron
2 tsk smør
1 tsk citronpeber

Sejfileterne ligges hver på et dobbelt stykke alufolie.
Tomat og citron deles i fire og fordeles på fisken.
Læg en ½ tsk smør på hver
Drys med citronpeber, salt og peber.
Fold staniolen om fisken og grill det på grillen i ca. 15 min.
Tips: I stedet for sejfileter, kan man bruge torsk.
Retten kan også tilberedes i ovnen i et ovnfast fad til fisken nærmest kan gå fra hinanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
65004-07-2010 10:41:29 madABC
Nogen siger at den blanke side skal vende mod kød/fisk, andre siger at det er ligegyldigt. Hvis der er forskel er det minimalt.
65103-07-2010 10:14:19 Jørgen
Hvordan skal staniolen vende?
Skal den blanke side vende indad eller udad?

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her