Logo

Selleriret med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forretter

200 g mayonnaise
1 ½ dl piskefløde
1 revet løg
4 æg
3 spsk hakket selleri
en smule citronsaft
salt
peber
2 glas sorte kaviar

Æggene koges hårdkogte, og hakkes fint. Selleri skrælles og hakkes fint. Dressingen laves af mayonaise + flødeskum, og dette tilsættes fintrevet løg, salt og peber. Smages til med citronsaft. Heri kommes æg og selleri. Retten hældes i glasskål, og pyntes med kaviar + halve æg.

Serveres som forret med flûtes + ekstra kaviar. Kan også anrettes som portionsanretning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her