Server denne lune anretning til frokost eller som forret. De
lækre selleri-rösti er også gode som tilbehør til et stykke stegt kød eller
fisk.
4 personer. Arbejdstid: 40 min. Stegetid: ca. 20 min.
#
Selleri-rösti:
600 g store kartofler
300 g knoldselleri
salt og friskkværnet peber
3 spsk olie
Topping:
4 grønne salatblade
4-8 skiver røget laks
1 gulerod
2 spsk hakket persille
8 spsk cremefraiche
1 spsk dijonsennep
*
Skræl kartofler og selleri, og riv dem groft.
Dup de revne kartofler lidt tørre i et rent viskestykke, og
bland dem med selleri.
Krydr med salt og peber.
Varm en slip let-pande med olie.
Form fire flade pandekager, og steg dem gyldne ved jævn
varme i ca. 10 min. på hver side.
Anret de sprøde rösti med salatblade, røget laks, tynde
spåner af gulerod og persilledrys.
Server med cremefraiche rørt med sennep, salt og peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin