Logo

Confit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g lammesmåkød
200 g andefedt
1 stk gulerod
1 stk persillerod
1 stk løg
1 kvist timian
salt og friskkværnet peber

Kødet skæres i ret små stykker, der krydres med salt og peber.
Grøntsagerne skæres i tern, løgene hakkes groft.

Andefedtet smeltes, og kød og grønsager ristes godt heri.
Koldt vand tilsættes, så det hele akkurat er dækket.
Det bringes i kog og skummes grundigt.

Timian tilsættes, og det småkoger til kødet er meget mørt 1 - 1 ½ time.
Timian fjernes, og grydens indhold piskes til en grødet masse med et piskeris.

Smages til med salt og peber, hældes i en form og stilles til afkøling.

Ved servering vendes confiten ud og skives.
Groft brød og eventuelt hjemmelavet pickles serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her