24 frosne frølår.
Marinade:
Saft af 2 citroner.
2 spsk oliven olie.
1 fed hvidløg.
Dej.
150 g hvedemel.
Lidt salt.
2 ½ dl mælk.
1 ¼ dl cremefraiche.
1 æg.
Desuden:
olie til friturestegning.
1 bdt persille.
1 citron.
Optø frølårene.
Rør olien, salt og presset hvidløg sammen.
Frølårene trækkes heri ca. 30 min.
Lav i mellemtiden dejen:
Melet røres med salt, mælk og cremefraiche. Pisk ægget i.
Lad dejen hvlie.
Varm olien.
Tag frølårene op af marinaden og tør dem, med køkkenrulle, vend dem i dejen.
Steg frølårene et par stykker af gangen i ca. 6 min., til de er guldne og møre.
Læg dem på fedtsugende papir og hold dem varme.
Når alle frølårene er stegt, anrettes de på et fad.
Pynt med friturestegt persille og citronbåde.
Frølår kan serveres med en god salat og tomatsauce eller hvidløgssauce.