4 courgette fleure
12 jomfruhummer
1 æggehvide
1 dl fløde
salt. peber
Jomfruhummersauce:
Skallerne fra jomfruhummerne
4 skalotteløg
½ dl Noilly Prat
½ dl tør hvidvin
½ dl tomatpure
¼ tsk Herbes de Provence
¼ l fløde
A. Halerne tages ud af skallerne, og tarmene fjernes.
Blend halerne med salt, tilsæt æggehvide og fløde.
Smag til med peber og evt. salt.
B. Sprøjt farsen ind i blomsterhovedet.
Dampes i fiskefond i 10-12 minutter.
C. Skallerne sauteres i lidt olie.
Tilsæt de hakkede skalotteløg, Noilly Prat, hvidvin, tomatpure, herbes de provence og fløde.
Reduceres lidt og passeres gennem en fin sigte.
Smages til med salt og peber.
D. Halver courgetterne, anrettes med saucen og evt. et jomfruhummer hoved.