Logo

Tortillas med laks og ruccolasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

2 store tortillas (en pakke indeholder 4-6 tortillas)
100 -150 g fersk røget laks i skiver
100 g Ruccolasalat (anvendes i lakserullen og til pynt)
Citronpeber
1 bæger MAIZENA Cremefine Naturell 20% á 250 ml.

Hak halvdelen af ruccolasalaten.
Smør tortillas med Cremefine Naturell og drys med det hakkede ruccola og citronpeber.
Læg lakseskiverne i midten ovenpå ruccolasalaten og rul tortillas fast sammen om fyldet.
Stil tortillas koldt og tildækket i ca. 1 time.
Server lakserullerne i skiver på en bund af ruccolasalat.

Tips:
I stedet for laks og ruccolasalat kan du bruge parmaskinke og babyspinat som fyld i tortillas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her