Logo

Strudsecarpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g strudsefilet
150 g parmesanost
4 spsk limesaft
olivenolie
evt. lidt trøffelolie
evt. fintsnittet trøffel
blandet salat
salt
friskkværnet peber

Stil kødet koldt et par timer og skær det meget tyndt ud med en skarp kniv.

Læg skiverne på udrullet plastfilm og bank dem let til 1-2 mm. tykkelse.

Drys med salt og peber, dryp med olivenolie og lad kødet marinere 10 min.

Anret det på portionstallerkener med blandet salat, dryp med limesaft og læg fine snitter af parmesan over.

Garner evt. med tynde skiver trøffel eller dryp med lidt trøffelolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her