Logo

Østers grillet i egen skal med grov sennepsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Østers grillet i egen skal med grov sennepsmarinade

Brug direkte grillning - opskriften er beregnet til 4 snacks - hvis du skal

bruge den som forret, skal du gange opskriften op med 3

 

4 østers

1 tsk grov fiskesennep

1 bdt forårsløg

25 g usaltet smør

evt. groft salt til servering

 

Åbn østersene og fjern evt. løse skalrester.

Hæld saften fra i en lille skål.

Bland sennep og østerssaft.

Snit forårsløgene og giv dem et hurtigt opkog i saltet vand.

Afkøl i isvand.

Anret forårsløgene ovenpå østersen i egen skal og fordel sennepsmarinaden over hver østers.

Læg en lille klat smør ovenpå hver østers og grill dem i skallen i ca. 1-2 minutter, så østersen bliver varm, men ikke tør.

Server evt. på groft salt, så de ikke vælter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her