Logo

Østers Croustillant med syltet porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10 personer)
 
10 grofthakkede østers
Det hvide af en stor porre skåret i brunoise
Lidt fintsnittet chili
100 g smør
10 stk fillodej a 5x5 cm
Vindruekerneolie til friturestegning
Salt, peber
 
Damp porrebrunoisen helt mør i smør med chili.
Afkøl til køkkentemperatur, bland med østers og smag til med salt og peber.
Fordel fyldet på fillodejpladerne og rul som små forårsruller.
Friter rullerne gyldne i vindruekerneolie ved ca. 180ºC og server på en gaffel med lidt grøn porrepynt.
Grænseoverskridende appetizer.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her