Andesuppe smager fantastisk. Suppen her er kogt på et
andeskrog og serveres med friske nudler og krydderurter. Prøv suppen som en
dejlig varmende aftensmad i vinter og juletiden.
Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 8 pers. Denne
opskrift er nem
# Ingredienser
Suppe:
1 stk. andeskrog
1 smule vand
4 spsk. fishsauce
1 dl soya
1 håndfuld ender og kanter fra grønsager
2 stængler citrongræs
5 g frisk ingefær
2 store løg
Til servering:
1 pakke friske nudler
1 håndfuld urter til suppen
1 smule chili efter smag
1 smule friske grønsager
(Gulerod, forårsløg, spinat, bok choi etc.)
* Tilberedning
Hak skroget i lidt mindre stykker, kom det i en egnet gryde
med alle de ender og kanter af grønsager og alle krydderurter du kan finde
frem, og som du ellers har brugt til anderetterne, samt resten af
ingredienserne.
Kog sagte til suppen er kraftig.
Si den og server med opblødte nudler, masser af tyndskårne
grønsager, chili og krydderurterne.