Logo

Salat med laks og avocadodressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med laks og avocadodressing

 

Om sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med hjemmebagte boller til. Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer, er du alene så halver portionen.

 

150 g varmrøget laks (eller 1 røget makrel)

1 håndfuld salatblade

1 bdt radiser (i tynde skiver)

4-6 blommetomater (halve)

 

Dressing:

1 avocado

1 fed hvidløg (knust)

1 spsk citronsaft

2 spsk cremefraiche (eller yoghurt)

½-1 dl vand

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

Skyl salatbladene grundigt i koldt vand, slyng dem tørre og pluk dem i mundrette stykker.

Rens radiserne og skær dem i skiver.

Hvis radisebladene er friske, så skyl dem grundigt, snit dem fint og vend dem sammen med salaten.

Fordel salat, radiser og tomater på 2 tallerkener.

 

Rens fisken, pluk den i mundrette stykker og læg dem oven på salaten.

 

Blend avocadokød sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Juster tykkelsen med vand og dryp dressingen over salaten.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her