Nyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte
laksen med friskrøget makrel.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.
#
250 g varmrøget laks
300 g kogte nye kartofler
1 lille rødløg
125 g friskbælgede ærter
sprøde salatblade
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
1 spsk olie
lidt dild
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Skær kartoflerne i skiver eller terninger, og vend dem
sammen med fintsnittet rødløg, friskbæl- gede ærter og plukket salat.
Pisk sennep, vineddike og olie sammen med fintsnittet dild,
salt og peber, og vend det i salaten.
Anret med brud af varmrøget laks, og giv brød til.
TIPS: Du kan sagtens lave salaten med frisk laks. Skær 250 g
laksefilet i terninger, og steg dem på en pande med olie i 1-2 min på hver
side.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin