Lækker frokostsalat
med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede rugbrødsstænger til, så
du er sikker på at blive mæt.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: ca. 7 min. 4 personer
#
4 store friske æg
1 bakke små grønne
salater med babyspinat
150 g mayonnaise
2-3 håndfulde frisk
basilikum
salt og friskkværnet
peber
Tilbehør:
ristede
rugbrødsstænger
*
Kog æggene smilende
i (7-8 min.) og pil dem.
Skyl og slyng
salaten og anret den på 4 tallerkener.
Skær æggene i halve
og læg dem på salaten.
Rør mayonnaisen med
friskhakket basilikum og smag til med salt og peber.
Dryp den over
salaterne.
Server med ristet
rugbrød skåret i stænger.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin