Logo

Laksesalat med fennikel og rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksesalat med fennikel og rygeost


En laksesalat er en god måde at få brugt rester af kold fisk på. Hvis du ikke har en rest tilberedt laks, kan du dampe et stykke laks i en lille gryde med lidt letsaltet vand eller stege den på en lille pande med ½ spsk olie. Den skal have 8-10 min. i alt.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Laksesalat med fennikel og rygeost:

125 g bagt eller kogt laks

¼-½ fennikel med top

¼ rødløg

4 spsk rygeost eller flødeost naturel

2 spsk cremefraiche

4 små sprøde salatblade

2 skiver groft rugbrød

salt og friskkværnet peber

*

Sådan laves Laksesalat med fennikel og rygeost:

Bryd laksen i små stykker.

Rens fennikelknolden og skær den i små terninger.

Gem toppen til pynt.

Pil rødløget og hak det fint.

 

Rør rygeost og cremefraiche sammen med fennikel og laks.

Smag til med salt.

Skyl og tør salatbladene og læg dem på rugbrødet.

Fordel laksesalaten ovenpå.

Drys med rødløg, små toppe af fennikel og friskkværnet peber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her