Melon og skinke er en dejlig sommerklassiker - her har vi
lavet retten som en salat.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10
min.
#
1 spsk limesaft
¼ tsk sød paprika
3 spsk olie
salt og peber
½ cantaloup- eller honningmelon
1 håndfuld iceberg salat evt lidt rucolasalat
1 pakke serranoskinke
Tilbehør: brød
*
Pisk limesaft sammen med paprika og olie, og smag til med
salt og peber.
Halver melonen, skrab kernerne ud, og skær frugtkødet i
terninger uden skræl.
Rens salaten, og pluk den i mindre stykker.
Vend salat og melon sammen med dressingen og anret på 2
tallerkener.
Skær skinkeskiverne i mindre stykker, og fordel dem på
salaten.
Server brød til.
TIPS: Du kan evt stege skinkeskiverne sprøde på en pande,
inden du drysser dem over salaterne.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin