Logo

Salat med nye kartofler og røget fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med nye kartofler og røget fisk

 

Nyd en hurtig frokostsalat lavet med en rest kogte kartofler og grønsager.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

300 g kogte nye kartofler

100 g kogte grønne bønner

1 bundt rucolasalat

2 forårsløg eller 1 bundt purløg

200 g røget forel eller ørred

 

Dressing:

2 tsk dijonsennep

2 spsk citronsaft

2 tsk sirup eller sukker

3-4 spsk vand

salt og peber

*

 

Skær kartoflerne i skiver eller både, og skær bønnerne i snitter på skrå.

Rens og slyng salaten, og snit forårsløg eller purløg fint.

Pisk sennep sammen med citronsaft, sirup og vand, og smag til med salt og peber.

Vend kartofler og grønsager sammen med dressingen, og anret på to tallerkner med fisken plukket i mindre stykker.

 

Salat med nye kartofler og røget fisk

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her