Logo

Salat med kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med kyllingebryst

 

Pak kyllingebryster ind i skinkeskiver før stegning - det giver både smag og holder kyllingekødet saftigt. Server et helt kyllingebryst til hver, når det er som et hovedmåltid. Som forret eller til frokost vil opskriften række til 4-6 personer.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til :

2 kyllingebryster

4-6 skiver lufttørret skinke (fx serrano- eller parmaskinke)

1 bakke små blandede salater (ca. 100 g)

300 g røde og gule cherrytomater

2-3 forårsløg, evt. røde

en håndfuld frisk basilikum

 

Brødcroutoner:

2-3 skiver daggammelt hvedebrød

1 spsk smør eller olie

 

Dressing:

2 spsk olie

2 spsk citronsaft

2 tsk hvidvinseddike

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

*

Sådan laves Salat med kyllingebryst:

Pak kyllingebrysterne ind i skinke.

Steg dem på en sliplet-pande med olie ved middelvarme 8-10 min. på hver side, til kødet er gennemstegt.

Skær brødet i terninger, og steg dem sprøde på alle sider i smør eller olie på en varm pande.

 

Skyl og slyng salaten.

Vask tomaterne og skær dem i halve.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

 

Pisk dressingen sammen.

Bland salatbladene med tomater, forårsløg, basilikum og dressing.

 

Anret salaten på to store tallerkener.

Læg de stegte kyllingebryster på salaterne - skær dem evt. i skiver først.

Drys med brødcroutoner.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her