Pak kyllingebryster
ind i skinkeskiver før stegning - det giver både smag og holder kyllingekødet
saftigt. Server et helt kyllingebryst til hver, når det er som et hovedmåltid.
Som forret eller til frokost vil opskriften række til 4-6 personer.
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: ca. 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til :
2 kyllingebryster
4-6 skiver
lufttørret skinke (fx serrano- eller parmaskinke)
1 bakke små blandede
salater (ca. 100 g)
300 g røde og gule
cherrytomater
2-3 forårsløg, evt.
røde
en håndfuld frisk
basilikum
Brødcroutoner:
2-3 skiver
daggammelt hvedebrød
1 spsk smør eller
olie
Dressing:
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
2 tsk hvidvinseddike
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
*
Sådan laves Salat
med kyllingebryst:
Pak
kyllingebrysterne ind i skinke.
Steg dem på en
sliplet-pande med olie ved middelvarme 8-10 min. på hver side, til kødet er
gennemstegt.
Skær brødet i
terninger, og steg dem sprøde på alle sider i smør eller olie på en varm pande.
Skyl og slyng
salaten.
Vask tomaterne og
skær dem i halve.
Rens forårsløgene og
snit dem fint.
Pisk dressingen
sammen.
Bland salatbladene
med tomater, forårsløg, basilikum og dressing.
Anret salaten på to
store tallerkener.
Læg de stegte
kyllingebryster på salaterne - skær dem evt. i skiver først.
Drys med
brødcroutoner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------