Logo

Pandestegt rødspættefilet med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandestegt rødspættefilet med remoulade

 

Rør din egen remoulade til rødspætterne den bliver anderledes frisk end den færdigkøbte, og så kan du selv styre fedtindholdet.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 5 min.

#

2 store rødspættefileter

50 g hvedemel

salt og peber

1 æg

50 g rasp

25 g smør

1 spsk olie

 

Remoulade:

3 spsk mayonnaise

2-3 spsk kvark eller cremefraiche

1 tsk dijonsennep

50 g syltede agurker

1 spsk kapers

½ løg

lidt persille

lidt kørvel

 

Tilbehør: rugbrød, evt. smør, salatblade, citronbåde

*

 

Rør mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche og sennep.

Hak alle de øvrige ingredienser fint, og rør dem i dressingen.

Smag til med salt og peber.

 

Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel, og ryst det overskydende af.

Dyp dem i sammenpisket æg, dryp af, og vend dem i rasp.

 

Varm en pande med smør og olie, til smørret bliver gyldent.

Steg fisken sprød i 2-3 min. på hver side.

 

Anret fisken på rugbrød (evt. smurt med smør) med salatblade og citronbåde, og server remouladen til.

 

TIPS: Du kan røre remouladen af lige dele mayonnaise og finthakket pickles (piccalilly). Smag evt til med lidt karry.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her