Rør
din egen remoulade til rødspætterne den bliver anderledes frisk end den færdigkøbte,
og så kan du selv styre fedtindholdet.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 5 min.
#
2
store rødspættefileter
50 g
hvedemel
salt
og peber
1 æg
50
g rasp
25
g smør
1 spsk
olie
Remoulade:
3 spsk
mayonnaise
2-3
spsk kvark eller cremefraiche
1 tsk
dijonsennep
50
g syltede agurker
1 spsk
kapers
½
løg
lidt
persille
lidt
kørvel
Tilbehør:
rugbrød, evt. smør, salatblade, citronbåde
*
Rør
mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche og sennep.
Hak
alle de øvrige ingredienser fint, og rør dem i dressingen.
Smag
til med salt og peber.
Krydr
fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel, og ryst det overskydende af.
Dyp
dem i sammenpisket æg, dryp af, og vend dem i rasp.
Varm
en pande med smør og olie, til smørret bliver gyldent.
Steg
fisken sprød i 2-3 min. på hver side.
Anret
fisken på rugbrød (evt. smurt med smør) med salatblade og citronbåde, og server
remouladen til.
TIPS:
Du kan røre remouladen af lige dele mayonnaise og finthakket pickles (piccalilly).
Smag evt til med lidt karry.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin