Logo

Rødbedesaute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g rødbeder
Salt
peber fra kværn
Et par løg - helst skalotte
Evt. et fed hvidløg
Et par tynde porrer
Friske timianblade
2 spsk balsamicoeddike
Olivenolie eller smør
½ dl piskefløde eller cremefraiche

Rødbederne skrælles og skæres i knap lillefingertykke stænger.

Løget hakkes groft, hvidløget skæres i tynde skiver og porrerne i 2 cm tykke ringe.

Løget sauteres uden at brune i fedtstoffet. Rødbederne tilsættes og snurrer ca. 5 min.

Herefter tilsættes hvidløg , porreringe, salt, peber og timianblade . Læg låg på og lad snurre ca. 10 - 15 min. Tilsæt balsamicoeddike og lad retten snurre indtil rødbederne er netop møre.

Fløden tilsættes og koger lidt ind . Smages til og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her