Logo

Rødbedesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rødbeder
½ hakket rødløg
1 kvist timian
1 fed hvidløg
1 jalapeno chili
Saft af 1 citron
1 dl rødvin
¼ dl olivenolie
50 g frisk ingefærrod
salt og peber

De skrællede rødbeder skæres i srore tern og sauteres i olivenolie og timian til de er møre.
Rødvin og citronsaft tilsættes sammen med hvidløg og jalapeno og koges til salsakoncistens og smages til med ingefær, salt og peber.
Serveres varmt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her