Logo

Marinade til lammesmåkød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade
ca. 1 spsk olie
1 dl rødvin
l fed presset hvidløg
1 kvist eller 0.5 tsk timian

Marinaden piskes sammen og hældes over kødet.
Trækkes 4-5 timer i køleskabet.
Kødet brunes, tilsættes grønsager og resten af marinaden tilsættes med lidt vand.
Krydres med salt og peber og koges i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her