Logo

Kartoffeltærte med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rigtig klassiker med kombinationen kortofler, tomat og basilikum. Hor mon lyst, kan tærten krydres med andre krydderurter og med hvidløg.
 
1 pk, butterdej, ca, 300 g
300 g kartofler
4 store tomater
1 potte basilikum
Salt, hvid peber
1 æg
 
Kog kartoflerne og afkøl dem, skær kartofler og tomater i skiver.
Udrul halvdelen af butterdejen til en lang strimmel.
Læg den på en bageplade med bagepapir
Læg først et lag kartoffelskiver på og krydr med salt og hvid peber. Drys basilikumblade over og læg til sidst et lag tomatskiver på.
Udrul resten af butterdejen og dæk tærten.
Tryk siderne godt sam­men med en gaffel og prik et par huller i låget. Pensl med sam­menpisket æg,
Bag tærten ved 180º i ca. 15 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her