Logo

Sellerimousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt selleri
4 æg
¼ dl kaffefløde
blå birkes
salt og peber
 
Den kogte selleri blendes sammen med 4 æg, Kaffefløden tilsættes lidt ad
gangen.
Smages til med salt og peber.
Moussen kommes i smurte cocotter, der er smurt og drysset med blå birkes
i bunden.
Slå cocotterne let mod bordkanten.
Dette kan forberedes dagen for eller om formiddagen.
Moussen skal bages i vandbad i ovnen ved 170ºC i ca. 30 min.
 
Tips: Dejligt tilbehør til sprængt fasan med flødepeberrodsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her