Logo

Ansjossmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk smør
1 spsk moset ansjos fra glas eller ansjospasta
1 top tsk kapers
evt. lidt citronsaft
friskkværnet peber

Rør smørret blødt, tilsæt alle ingredienserne, rør sammen og smag til.

I stedet for ansjoser kan tages benfri sild.
Bruges til kolde æggeretter, stegte kød eller fiskeretter eller i sandwiches.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her