Logo

Annes gode franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brødet har en god konsistens og holdbarhed, det er en nem arbejdsproces.

50 g gær
1 spsk sukker
3 tsk salt
1 dl madolie
1 æg
1 liter lunt vand
1 ½ til 2 kg hvedemel

Gær og sukker blandes i en stor skål.
Når dette er smeltet tilsættes salt olie og æg.
Rør til en jævn masse.
Vandet lunes i el-kedlen og tilsættes, rør.
Melet tilsættes gradvist til en jævn dej.
Dejen skal hæve ca. 1 time og derefter formes til 3 brød.
Brødene hæver i forme ca. 1 time.
(De to hævetider er til for at fravige ned til ½ time og op til 2 timer) Bages i 45 min ved 175ºC.
Tages ud af formene og afkøl.
Brødene har en holdbarhed på 1 uge i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her