Logo

Krabbe, smørstegt og varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Først koges en krabbe pr. person. Kløerne knuses med kødhammer og kødet tages ud, skjoldet tømmes.
100 g smør smeltes på en pande. Derefter tilsættes hakket hvidløg, hakkede ansjoser, citronsaft, Tabasco, 4-5 dl smuldret brødkrumme, revet muskatnød, ca. 4 spsk vermouth, hakket persille og endelig krabbekødet. Blandingen varmes igennem (men skal ikke koge igen). Så tilsættes yderligere 150 g smeltet smør, der smages til med peber. Blandingen hældes over i skjoldene, drysses med brødkrumme og hakket persille og stilles i en varm ovn eller under grillen til overfladen er sprød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her