#
1 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
500 g hakket oksekød
groft salt
1 tsk oksebouillon
2 ds flåede hakkede tomater
Lidt vand
1 spsk sukker
peber
oregano
basilikum
2 gulerødder
Bechamelsauce:
smør
hvedemel
ca ½ l mælk
1 ½ dl fløde
1 klump frisk mozzarella
smages til med muskat og salt
1 pose revet ost til at fordele mellem lagene
Lasagneplader
*
Svits løg og hvidløg i olien.
Tilsæt kødet og lad det svitse.
Tilsæt de resterende ingredienser (gulerødderne skal i hele) og lad det simre i 3 timer.
Ja det er rigtigt med 3 timer.
Spæd til med vand undervejs.
Mos gulerødderne og kom dem tilbage i kødsaucen.
Lav bechamelsaucen og læg lasagnen sammen og bag den ca 30 min ved 200 ºC.