2 pl. butterdej eller 1 portion
hjemmelaver butterdej
1 dl dild
æg til pensling
Creme:
50 g kvark
½ spsk revet peberrod
½ dl piskefløde
100 g røget laks
Pynt: salatblade
* Tilberedning
Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20x36.
Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver.
Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.
Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 ºC og afkøles.
Til cremen røres kvark og peberrod sammen og smages til med salt og peber.
Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen.
Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks.
Fadet pyntes med salatblade.