Logo

Butterdejs-snegle med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 pl. butterdej eller 1 portion hjemmelaver butterdej
1 dl dild
æg til pensling

Creme:
50 g kvark
½ spsk revet peberrod
½ dl piskefløde
100 g røget laks

Pynt: salatblade

* Tilberedning

Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20x36.
Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver.
Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.
Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 ºC og afkøles.
Til cremen røres kvark og peberrod sammen og smages til med salt og peber.
Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen.
Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks.
Fadet pyntes med salatblade.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her